Om os

Hvad er Twitch?

Twitch.tv er en interaktiv, online streamingplatform til live-underholdning. Ikke nok med, at Twitch seere kan forvente nyskabt live-indhold hver dag, så kan de også interagere med ‘content-creators’ i realtid. Dette er bestemt platformens største styrke, da der findes tusindvis af unikke, aktive fællesskaber, baseret på fælles interesser inde for Gaming/ eSport, Musik, Kunst, Sport, Madlavning, IRL/Vlogging og mange flere. Twitch seere spiller selv en rolle i deres egen underholdning, bl.a. i form af live-chat, reaktioner, donationsbeskeder og meningsmålinger.

Nedenfor kan ses eksempler på det diverse indhold på Twitch:

Twitch-chatten giver JeelTV råd og kommentarer til madlavningen
En professionel kamp mellem NS RedForce og Afreeca Freecs udspilles i LCK
RetroGaijin udforsker den længste shoppinggade i Osaka, Japan
Midbeast øver sig på assassins i League of Legends
Kafkanya tegner det kendte værk “The Great Wave Off Kanagawa”

Retfærdige muligheder for støtte

Content-creators på Twitch behøver ikke at satse udelukkende på reklamevisning for støtte. Reklamevisning er bestemt også en indtægtskilde, men donationer af valgfri størrelse er en populær måde at støtte platformens content-creators på. Ved direkte donation, får skaberen det fulde beløb, så alle brugerens penge går til den udvalgte person. Alternativt kan brugere abbonnere til en content-creator, hvor halvdelen af beløbet går til skaberen og den anden halvdel til forbedring og støtte af platformen.

Twitch har derudover en unik valuta, i form af bits. Disse kan købes sikkert igennem PayPal og derefter fordeles mellem content-creators efter ønske. Ved køb af bits, går en lille andel af beløbet også til støtte af organisationen.

På Twitch er det lettere end nogensinde at støtte content-creators.

Her ses et eksempel på en bit-donation til en content-creator: